ML2C logo

Workplace strategy

A leghatékonyabb munkavégzés feltételei minden cég esetében mérhetőek és meghatározhatók az úgynevezett workplace strategy segítségével. Az ml2c elsőként hozta el Magyarországra azt a módszertant, melynek során egy kutatás- és workshop-alapú folyamatban megállapítható, hogyan érdemes alakítani az irodatéren úgy, hogy az leginkább támogassa a hatékonyságot és maximális komfortot.

A workplace strategy során a döntéshozók
választ kapnak az alábbi kérdésekre

Hogyan lehet az irodánk a leghatékonyabb és gazdaságosan üzemeltethető egyszerre?

Hogyan alkalmazkodik az irodánk az új hibrid munkakörnyezethez, milyen vonzó alternatívát kínálhatunk a home office mellett?

Hogyan tudjuk az irodatereinket ellenállóvá és adaptálhatóvá tenni a krízisek és válságok, gazdasági kihívások idején is?

Hogyan lehet olyan irodatereket kialakítani, amelyben munkavállalóink minden generációja egyaránt komfortosan érzi magát?

Workplace strategy folyamata

Meglévő munkakörnyezet és munkakultúra felmérése Szervezeti interjúk és workshopok Új workspace strategy kialakítás Bútorozott alaprajz (spaceplan) készítése

Boutique project management

Az ml2c project management szolgáltatása a saját tervezésű, egyedi és különleges designmegoldásokkal megvalósuló irodák minőségi és költséghatékony megvalósítására fókuszál. Komplex design&build szolgáltatásunk számos előnyt kínál ügyfeleinknek: a tervező és projektmenedzser csapat a projekt elejétől fogva együtt dolgozik, hogy a megálmodott designkoncepció a meghatározott idő- és költségkeretenbelül valósuljon meg.

A project management folyamata

projekt előkészítése,
előzetes költségbecslés készítése
kivitelezési munkák
koordinációja, ellenőrzése
kivitelezési munkák
tendeztetése
megrendelő képviselete
folyamatos tájékoztatása,
döntések előkészítése
kivitelező teljesítésének
ellenőrzése, budget-követése
átadás-átvétel, hibajavítás
koordinációja, javítások ellenőrzése